نخستین نشست کمیته قانون اساسی سوریه روز چهارشنبه با شرکت همه ۱۵۰ عضو این کمیته شامل نمایندگان دولت، معارضان و جامعه مدنی سوریه در مقر سازمان ملل متحد در ژنو برگزار شد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تشریح پایبندی ایران به تعهدات خود وفق برجام تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام و فرصت دادن به اروپا برای عمل به تعهدات خود برای جبران این خروج اظهار داشت: متاسفانه شاهد اقدام موثری نبودیم و اروپا نشان داد از اجرای تعهداتش ناتوان است. از اینرو، صبر راهبردی ایران به پایان رسید و دقیقا بر اساس مفاد برجام و با ...
وزیر امور خارجه ضمن توضیح درباره آخرین وضعیت «مجید تختروانچی»، تاکید کرد: ترور بیولوژیک آقای تخت روانچی را تکذیب میکنم. آقای تخت روانچی در حال حاضر مراحل شیمی درمانی را پشت سر میگذارد.
هفتمین سفر رییس جمهور ایران به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در حالی پایان یافت، که برخلاف برخی تصورها، قولهایی که برای بازگرداندن الواح هخامنشی به ایران مطرح شده بودند، با گذشت چند دهه تاخیر، جامه عمل نپوشیدند.
وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای با اشاره به دیدار وزیران خارجه ایران و روسیه اعلام کرد که در جریان این دیدار، موضوعات همکاریهای دوجانبه مورد بررسی قرار میگیرد و محور مذاکرات دو طرف درمسائل بینالمللی را برجام، اوضاع خلیج فارس، سوریه، افغانستان و یمن تشکیل میدهد.
محمد جواد ظریف که برای انجام سفری کاری در پکن حضور دارد عصر دیروز (دوشنبه) با وانگ یی همتای چینی خود در باره مسائل مهم و مشترک، دو دور گفتگو و تبادل نظر کرد.
خبرگزاری های غربی در خبری فوری از آغاز گفت وگوی محمد جواد ظریف و ژان ایو لودریان وزرای خارجه ایران و فرانسه و متعاقب آن دیدار بسیار مهم محمد جواد ظریف با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه خبر دادند.
شرکت سوئدی «استینا بالک»، مالک نفتکش انگلیسی «استینا ایمپرو» با صدور بیانیهای اعلام کرد که روز چهارشنبه «اریک هانل»، مدیر عامل شرکت «استینا بالک» در استکهلم با محمد جواد ظریف دیدار کرده و توانسته با او درباره آزادی نفتکش استینا ایمپرو و خدمه آن رایزنی کند.
دکتر ظریف وزیر امور خارجه کشورمان عصر دیروز برای گفت وگو و دیدار با امانوئل مکرون رئیسجمهوری فرانسه و ژان ایو لودریان وزیر خارجه آن کشور و برای بررسی پیشنهاد مکرون و رسیدن به زمینه های مشترک وارد پاریس شد.
وزیر امور خارجه ایران گفت: فنلاند از گذشته طرحی برای گفت وگو درخصوص خلیج فارس داشت که تقریبا مشابه طرحی است که از سوی ایران مطرح شده است. در آستانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد و با توجه به شرایط ویژه کنونی انجام هماهنگی حائز اهمیت و ضروری است.
وزیر امور خارجه گفت: افرادی که به دنبال خواندن فاتحه دیپلماسی هستند باید خیلی صبر کنند. چه جان بولتون و همراهانش در آمریکا و چه دوستانی در داخل که به دنبال نفی و مرگ مذاکره هسنتند، برای خواندن فاتحه دیپلماسی خیلی باید صبر کنند.
ظریف با تاکید بر اینکه "مردم ما مردمی خوب و بزرگ و شایسته بهترینها هستند"، افزود: وظیفه ما این است که پشت این مردم پنهان نشویم، پشت مقاومت مردم پنهان نشویم؛ اگر قرار است پشت مقاومت مردم پنهان شویم، پس ما چهکارهایم؟ پس برای چه چیزی به ما حقوق میدهند؟ وی تصریح کرد: ما طلبکار مردم نیستیم بلکه وامدار مردم هستیم.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، حضور نیروهای خارجی در خلیج فارس را برهم زننده ثبات و امنیت منطقه دانست و در هشدار به هرگونه جنگ احتمالی گفت: ما آغازگر جنگ نبوده و نخواهیم بود اما اگر کسی جنگ با ایران را آغاز کند، پایان دهنده آن نخواهد بود.
وزیر امور خارجه ایران گفت: گزینه ما مقاومت در برابر هر گونه فشار است، اما اگر آمریکا به دنبال یک راه آبرومندانه برای خروج از این شرایط می گردد راه حل وجود دارد.